Paul Smith signeert op eigen tentoonstelling

Foto: MMH

Mode

Paul Smith signeert op eigen tentoonstelling

Print
Hasselt - De expo 'Hallo, Mijn naam is Paul Smith' mocht al 20.000 bezoekers verwelkomen in het Hasseltse modemuseum. Om dat te vieren zakt de Britse modeontwerper op 7 mei nog eens af naar de Limburgse hoofdstad om er het gelijknamige boek te signeren.

Die 20.000 is meteen het beste cijfer ooit na 2,5 maand voor een expo in het Modemuseum Hasselt, klinkt het bij museumdirecteur Kenneth Ramaekers. 'Zowel in de maand februari als in maart hebben we de beste bezoekerscijfers ooit gehad in meer dan 25 jaar, ook voor april lijkt het die weg op te gaan.' De tentoonstelling kreeg ondertussen ook al heel wat media-aandacht zowel in het binnen- als in het buitenland. 

'Paul werd bijzonder hartelijk in Hasselt ontvangen en dat heeft indruk op hem gemaakt. Daardoor was het niet zo moeilijk om hem nogmaals te overtuigen om naar Hasselt af te zakken en dat zal gebeuren op donderdag 7 mei tussen 12 en 14 uur. Naast de expo is er ook het gelijknamige boek verschenen en dat komt hij die dag signeren in het Modemuseum. Een fijne gelegenheid voor de bezoekers om hem eens echt te ontmoeten', vertelt Kenneth Ramaekers.

De expo ‘Hallo, Mijn naam is Paul Smith’ loopt nog tot en met zondag 7 juni.

NIET TE MISSEN