Gemeente huldigt nieuwe loods in

Foto: Foto - GVA

Gemeente huldigt nieuwe loods in

Print
Laakdal - Op zondag 26 april, 12.30u zal het gemeentebestuur van Laakdal de nieuwe loods op de stapelplaats in de Kerkstraat inhuldigen. In deze loods zal het gemeentelijk wagenpark ondergebracht worden.

Dit is vooral in de winter een groot voordeel, omdat de wagens dan droog en vriesvrij kunnen staan. Een degelijke beschutting voorkomt natuurlijk ook vroegtijdige slijtage door weersomstandigheden.
In de nieuwe loods zullen we ook meer ruimte hebben waarin we een ordelijk systeem kunnen uitwerken zodat alles zijn vaste plaats heeft en gemakkelijk terug te vinden is. Dit geldt vooral voor de zaken die voorheen in de werkplaats gestockeerd werden, zoals de paletten zout, bouwmaterialen, signalisatie- en uitleenmateriaal. De vrijgekomen ruimte in de werkplaats kan dan optimaal benut worden als werkruimte voor de schrijnwerkerij, metaalbewerking en de schilders.


Burgemeester en schepen van openbare werken Tine Gielis: “Als gemeentebestuur moeten we blijven inzetten op onze kerntaak, namelijk het beheer en onderhoud van de weginfrastructuur, het openbaar domein en patrimonium. Nu de fusie tussen OCMW en gemeente vorm begint te krijgen, wordt ook hun patrimonium door de gemeentelijke diensten beheerd. De dienst Openbare Werken is het kloppend hart van een goed draaiende en verzorgde gemeente, maar het komt er vaak op aan om de werken goed te kunnen voorbereiden. Deze nieuwe loods past in de gefaseerde optimalisatie van openbare werken om hieraan tegemoet te komen.”

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio