Prinses Caroline blij met nieuwe kleindochter

Foto: AFP

Celebs

Prinses Caroline blij met nieuwe kleindochter

Print

Pas enkele maanden geleden verheugden de Monegasken zich nog over de geboorte van de tweeling van hun vorstenpaar. Nu is er weeral een nakomeling met blauw bloed. De zoon van prinses Caroline werd voor de tweede keer papa.

Prinses Caroline von Hannover (58) mag zich verheugen over een derde kleinkind. De vrouw van haar zoon Andrea Casiraghi (30) bracht zondag een dochter ter wereld. Dat deelde het vorstenhuis dinsdag mee. 'Moeder en kind maken het goed', luidde het voorts. De naam van het kind werd nog niet verraden, ook niet waar het kind werd geboren. Pas in december had het prinsdom aan de Middellandse Zee de tweeling van Caroline’s broer prins Albert II (57) en zijn prinses Charlène (37) gevierd.

De vrouw van Andrea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo (31), is niet van adel. Ze is afkomstig uit een van de rijkste families van Colombia en groeide daardoor op in gelijkaardig kringen als haar adellijke echtgenoot. Beiden leerden elkaar kennen in een internaat in Fontainebleau in de buurt van Parijs. Hun eerste zoon Sacha vierde in maart zijn tweede verjaardag.

Andrea Albert Pierre Casiraghi is de oudste zoon van Caroline en haar tweede echtgenoot Stefano Casiraghi, die in 1990 bij een ongeval met een raceboot voor Monaco om het leven kwam. Prinses Caroline heeft nog een andere kleinzoon uit de relatie van haar dochter Charlotte met de Franse komiek en acteur Gad Elmaleh.

In de Monegaskische troonopvolging staat de lijn van Caroline sinds de geboorte van de tweeling achteraan. Prins Jacques en prinses Gabrielle zullen op 10 mei, exact vijf maanden na hun geboorte in de kathedraal van Monaco gedoopt worden.

NIET TE MISSEN