Politie zoekt naar vermiste Nepalese student UA

Politie zoekt naar vermiste Nepalese student UA

Print
Antwerpen -

De ouders van de Nepalees Bhrigu Ghimire (31) maken zich ernstig zorgen. Hun zoon, een student aan de Universiteit Antwerpen, is al sinds 4 januari spoorloos en ze vermoeden dat hij zich heeft aangesloten bij Bhakti Marga, de religieuze organisatie van goeroe Sri Swami Vishwananda. Opvallend: hij nam helemaal niks mee. Zijn portefeuille, zijn geld, zijn paspoort, alles liet hij achter. Hij schreef wel een afscheidsbrief waarin hij het heeft over het spirituele.

De politie hoopt nu via een opsporingsbericht antwoorden te krijgen op een aantal vragen. Ze zijn op zoek naar mensen die meer weten over Sri Swami Vishwananda en Bhakti Marga. Ook personen die Bhrigu nog hebben gezien of hem hebben geholpen of een lift hebben gegeven, mogen zich melden.

De onderzoekers willen ook graag spreken met een zekere Leo, een Nederlandse vriend van Bhrigu met wie hij aan de unief in Antwerpen studeerde. Mogelijk heeft die hem onderdak geboden of heeft Bhrigu hem toevertrouwd wat hij van plan was. Ook zijn ouders vragen Bhrigu wanhopig om hen een teken van leven te geven.

Bhrigu is normaal gebouwd en 1m74 groot. Hij heeft een gebruinde huid en donkere ogen. Bhrigu is kaal geschoren en heeft een baardje. Hij heeft een klein litteken op de rechterwang. Op 4 januari droeg hij een donkerbruine jas, een grijze sweater met een kap, een blauwe jeansbroek en bruine schoenen. Bhrigu spreekt Nepalees, Indisch en Engels

Lees woensdag meer in Gazet van Antwerpen

Tips zijn welkom op 0800/30.300 of op opsporingen@police.belgium.eu.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio