© Facebook

© GVA

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

N-VA roept op om geld te storten voor peuter Sterre

Na de CittA Urban Trail zal er ook tijdens de DVV Antwerp Ten Miles een ruimte N-VA-delegatie meelopen. En net als bij die eerste stadsloop willen de Vlaams nationalisten met hun deelname aan de loopwedstrijd geld inzamelen voor Sterre, de peuter die enkele maanden geleden in een supermarkt in Deurne gestoken werd met een schroevendraaier.

joro

Op 8 december 2014 werd de anderhalf jaar oude Sterre met een schroevendraaier verwond in een Delhaize-supermarkt in Deurne. De dader, Jean K. (52) uit Deurne, werd opgepakt, maar Sterre zal de gevolgen van de daad haar leven lang met zich meedragen. Het meisje zal aan één oog blind blijven en ook haar hersenstam werd geraakt.

Het drama greep ook N-VA’ers als burgemeester Bart De Wever en schepen Fons Duchateau aan. Op 26 april zullen ze dan ook deelnemen aan de Antwerp 10 Miles om geld in te zamelen voor Sterre. In een Facebookbericht roept schepen Duchateau op om een gift te storten op zijn rekeningnummer. Dat bedrag zal integraal bezorgd worden aan de familie van Sterre.

STEUN STERREBeste mensen,Eind vorig jaar werd Sterre - toen anderhalf - door een geestelijk gestoorde man...

Posted by Fons Duchateau on dinsdag 14 april 2015