Davidoff neemt Huis Verloo over

Jean-Christophe Hollay en Frank Evens in Huis Verloo. Foto: GVA

Davidoff neemt Huis Verloo over

Print
Antwerpen -

Sigarenzaak Huis Verloo is overgenomen door Oettinger Davidoff AG. De zaak was ruim 120 jaar in handen van de familie Verloo-Evens. Na 25 jaar besloot Frank Evens Huis Verloo te verkopen.

In 1989 namen Frank en zijn echtgenote Annemie de zaak over. De eigenaars besloten nu Huis Verloo te verkopen om de toekomst van de klanten en het personeel te verzekeren. Het koppel Evens blijft nog een paar maanden en mogelijk jaren in Huis Verloo om een vlotte overgang te garanderen. De expertise van Frank Evens wordt dan ook sterk gewaardeerd.

Davidoff is vastbesloten om de traditie van Huis Verloo verder te zetten en wenst de trouwe klanten de garantie te geven dat eventuele wijzigingen uitgevoerd zullen worden met het grootste respect voor de integriteit van Huis Verloo. “Het is niet ons doel om deze organisatie met een 120 jaar oude geschiedenis en een gevestigde reputatie van efficiëntie tegen te werken”, vertelt Jean-Christophe Hollay, general manager van Oettinger Davidoff AG. “We gaan de naam Huis Verloo dan ook behouden. We willen de zaak gewoon verder laten draaien. Het personeel is nu ook zeker dat het kan blijven werken, het is een win-win-situatie. Voor ons is Huis Verloo ook interessant qua ligging, want we zaten nog niet in Antwerpen.”

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio