Station wordt brasserie-pizzeria La Vita e Bella

Print

Foto: Patrick Van Dyck

Boechout - "Voor wie lekker eten biedt aan een correcte prijs, is er altijd een publiek", vindt Franco Mandaglio uit Boechout. Op 13 april, vandaag, opent de 48-jarige ex- jeugdtrainer zijn brasserie-pizzeria La Vita e Bella in het gerestaureerde voormalige treinstation in de Frans Segersstraat.

Bang van de crisis in de horeca is Franco Mandaglio, die ook een manege in Boechout uitbaat, niet. "Op voorwaarde dat je heel goed de vinger aan de pols houdt", legt hij uit. "Dat betekent dat je ervoor moet zorgen dat je niet alleen voldoende personeel hebt, maar dat je klanten ook op een vriendelijke manier worden bediend. Ook de verhouding prijs-kwaliteit moet correct zijn. Maar natuurlijk is wat er op je bord terechtkomt, het allerbelangrijkste."

Mandaglio zet in op de pure en authentieke Italiaanse keuken. "Met een knipoog naar de Belgische smaak.", vult hij aan. "Maar frieten komen er niet in. Die serveren ze bij ons in Calabrië ook niet", glimlacht hij verwijzend naar de plaats waar zijn wieg stond. Mandaglio heeft altijd in de horeca gewerkt. "Als kelner in enkele gekende Italiaanse restaurants in Antwerpen en als eigenaar van de Fratelli aan de luchthaven van Deurne."

Lees het hele verhaal maandag  in Gazet van Antwerpen - editie Zuid

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio