VanRoey.be wint de 'Veeam Best Partner of the Year 2014 Award’

VanRoey.be krijgt Veeam Award 2015 Foto: VanRoey

VanRoey.be wint de 'Veeam Best Partner of the Year 2014 Award’

Print
Geel - Veeam erkent VanRoey.be als de Belgische partner die het meest bijgedragen heeft tot de kwaliteit, het succes en de innovatie van Veeam gedurende het afgelopen jaar. Weer een bijzondere opsteker voor het team van VanRoey.be en vooral ook een erkenning voor de mooie projecten die zij in 2014 gerealiseerd hebben.

In 2014 jaar ontving VanRoey.be al de award voor ‘The Fastest Growth of the Year’ uit handen van Veeam.

VanRoey.be biedt ICT oplossingen aan met een focus op Security, Cloud, Mobile en Applications. Op maat van ondernemingen, scholen, zorginstellingen en andere overheden. Dankzij 20 jaar ervaring, met zorg gekozen oplossingen en partners en een team van 100 experts zorgt VanRoey.be ervoor dat haar klanten betrouwbare en succesvolle zakenpartners blijven: wendbaar, snel, veilig en mobiel, net als VanRoey.be zelf.

VanRoey.be is een sterke groeier, hiervan getuigen ook de mooie projecten die recent opgezet werden voor Soudal, Mensura, Würth, Voka, Fluxys, Bobbejaanland, Van Lanschot Bankiers, Renotec, Immoweb en verschillende ziekhuizen en scholengroepen. VanRoey.be maakt samen met Webstore.be deel uit van de Van Roey ICT Group.

Veeam® Software is aanbieder van oplossingen voor de bescherming van het moderne datacenter™ en weet als geen ander hoe uitdagend het is om een bedrijf altijd operationeel te houden en heeft daarom oplossingen ontwikkeld die zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht bieden.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio