© VTM

‘Echte verhalen: De Buurtpolitie’ verwelkomt vanavond nieuwe inspecteur

Fans van ‘Echte verhalen: De Buurtpolitie’ kunnen zich in de handjes wrijven. Vanaf vandaag start een gloednieuw seizoen. Voor het derde seizoen pakt het format bovendien uit met een nieuwe inspecteur.

mige

Het tweede seizoen van ‘Echte verhalen: De Buurtpolitie’ kon rekenen op gemiddeld 410.000 kijkers. Een derde seizoen kon dus niet uitblijven. En daar wordt meteen de nieuweling Obi Basu in verwelkomd. Basu zal samen met inspecteur Floor een nieuw duo vormen.

Obi is een man met veel charisma, die zich wil bewijzen in het team, ook al heeft hij zijn sporen in een andere politiezone al verdiend. Daarom houdt hij zich strikt aan het boekje, maar de inspecteur beschikt ook over een gezonde dosis humor en een gouden hart. Obi en Floor krijgen vaak de meer alledaagse oproepen binnen en dus is het belangrijk dat zij hun menselijke kant tonen om de rust terug te brengen bij de mensen, wanneer die even zoek is.

Van maandag tot en met vrijdag kan de kijker 9 weken lang volgen hoe nieuwkomer Obi en de zeven andere agenten van de buurtpolitie misdrijven bestrijden en de veiligheid van de burgers garanderen. Soms moeten de grote middelen worden ingezet om de orde te handhaven of een reddingsactie op touw te zetten, maar even vaak volstaat het om eenvoudigweg een luisterend oor te bieden en de gemoederen te bedaren vooraleer ze uit de hand lopen.

Ontvoering, moord, een dronken ruiter, valse aangiftes, vluchtmisdrijven, boobytraps, auto-ongevallen, wijnfraude, aanranding, tigerkidnapping, een onopgeloste oude zaak, een huwelijksaanzoek, een agressief konijn, diefstal, vermiste kinderen en een spookrijder… Eén ding is zeker: geen enkele dag is hetzelfde bij de buurtpolitie.

Echte verhalen: De Buurtpolitie, VTM, iedere werkdag om 18u20.

Vastgoed

Jobs in de regio