© Ludo Mariën

Gazet van Antwerpen presenteert het Ultieme Wijkenrapport

Gazet van Antwerpen brengt het Ultieme Wijkenrapport. In die reeks, gedurende een week bij Gazet van Antwerpen en op GvA.be, leggen we de verschillende wijken van Antwerpen naast elkaar.

PH

Waar is het leuk om wonen? Waar zijn er samenlevingsproblemen? Kan ik als bewoner van een wijk makkelijk parkeren, én wordt er geïnvesteerd in nieuwbouw of nieuwe handelszaken? Wie in Antwerpen woont, wil het weten en lezen over zijn eigen wijk, en kijkt ook eens graag hoe het zit bij de stadsgenoten van een paar straten verder. De stad is een lappendeken van statige, groene, volkse, hippe of minder fraaie buurten: dat is de realiteit, maar ook de charme die de Antwerpenaar voelt.

Gedurende een week duikt de redactie van Gazet van Antwerpen diep in die wijken. Met een exclusieve bevraging, tal van reportages, video en de allerbeste fotografie. De bewoners komen uitgebreid aan het woord. Na het wijkenrapport zal u weten hoe het met de stad gesteld is. En wie weet laat ook het stadsbestuur zich wel inspireren door onze vaststellingen.

Speciaal voor dit project geeft Gazet van Antwerpen een e-book uit, waar je digitaal de mooiste plekjes van de stad kan verkennen: 'De 50 best bewaarde geheimen van de Antwerpse wijken'. Meer informatie over het e-book vindt u hier.

Het ultieme wijkenrapport, nog tot vrijdag 3 april, in Gazet van Antwerpen en op GvA.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wijkenrapport