Beerschot-Wilrijk én Antwerp in rouw na ongeval Noorderlaan

Zowel bij Beerschot-Wilrijk als bij rivaal Antwerp FC zijn ze in diepe rouw na het overlijden van Rik Demeerleer (71). Rik en zijn vrouw Lydia (67) overleden zondag toen ze op de Noorderlaan op de Luchtbal in de flank werden gegrepen door een wagen met jongeren die met overdreven snelheid over de baan scheurden. Rik Demeerleer was steward bij beide Antwerpse voetbalclubs.

JoRo

Rik was Ekernaar die destijds instond voor de veiligheid bij toenmalig eersteklasser Germinal Ekeren. Na de fusie met Beerschot maakte hij de overstap naar het Kiel. Afgelopen zaterdag zorgde hij nog voor de veiligheid van de bezoekers van Esperanza Pelt in het Olympisch stadion.

Ook bij Antwerp is men bedroefd om het heengaan van Rik en zijn vrouw. Hij was immers af en toe ook steward op de Bosuil en was een persoonlijke vriend van bestuursleden Gunther Hofmans en Jos Verhaegen. Komend weekend zal er op het Kiel een minuut stilte worden gehouden voor Demeerleer. Bij Antwerp wordt dan weer geopteerd voor een minuut applaus vlak voor de aftrap.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio