© Patrick Hattori

© Patrick Hattori

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Desserts eten à volonté in Mechels kerkhotel

In het Martin’s Patershof in Mechelen, beter bekend als het kerkhotel, kan je zondag 22 maart voor het eerst naar de ‘Zoete Zonde’, een dessertenbuffet à volonté voor 15 euro per persoon.

Sven Van Haezendonck

Zondigen met zoetigheden, om de drempelvrees bij de Mechelaars weg te nemen. Dat willen ze in Martin’s Patershof bereiken met het nieuwe initiatief. “Veel mensen denken dat ons hotel te chic is, en ze durven niet binnenwandelen. Met De Zoete Zonde proberen wij daar iets aan te doen”, zegt manager Stijn Beschuyt.

“Iedereen is welkom om het unieke kader van ons hotel in een kerk te ontdekken. Tegelijk willen wij Mechelen daarmee ook extra promoten als aangename winkelstad, waarmee wij de plaatselijke middenstand een duwtje in de rug geven”, stelt Beschuyt.

Kinderen betalen 1 euro per levensjaar

De eerste Zoete Zondes vinden op zondag 22 maart (Lenteshopping), zaterdag 2 mei (Hallo Heihoekfeest) en op zondag 5 juli (start solden) plaats, telkens van 14 tot 17u. Klanten betalen voor een buffet à volonté met taarten, soezen, mousses, bavarois en fruit 15 euro per persoon. Voor kinderen betaal je 1 euro per levensjaar.

“Koffie, espresso, capuccino, latte macchiato, thee, chocolademelk en vijf soorten fruitsappen zijn inbegrepen. Reserveren is niet nodig”, vertelt manager Stijn Beschuyt.

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio