© DBA

© DBA

© DBA

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Planckendael decor voor Vlaamse speelfilm

Ben Segers (40) en Nathalie Meskens (32), Vlaanderens meest geliefde acteursduo, brachten gisteren de hele dag door in Planckendael. Daar werden scènes ingeblikt voor de film Wat mannen willen. Die komt eind 2015 in de zalen. Verrassend: acteur Filip Peeters zit in de regisseursstoel.

Tom Vets

De film focust op zes mannen in hun zoektocht naar liefde of geluk, in een tijd waarin geen enkele man nog weet wat een vrouw van hem verlangt en geen enkele vrouw nog beseft wat ze van een man wil. De film kan rekenen op een sterrencast met onder meer Louis Talpe, Gène Bervoets, Sien Eggers, Jan Decleir en Jonas Van Geel. Ook Ben Segers en Nathalie Meskens gaven thuis.

“Dit is weer iets nieuws voor mij”, zegt Meskens. “Susanne is een rustige lieve moeder van een zoontje en heeft huwelijksproblemen. Ik moet zelfs geen make-up op of uren in de kappersstoel zitten. Ik speel het personage erg sober en ingetogen. Dit staat mijlenver van pakweg Danni Lowinski of de leute van Tegen de Sterren op.” Volgens het scenario verdenkt Susanne’s partner Roland haar van overspel en achtervolgt hij haar in de zoo. “Ik roep al zo lang dat ik eens iets anders wou dan altijd die komische rollen met Kempense tongval en hier mag het eindelijk”, lacht Ben Segers, die Roland vertolkt. “Toen Filip (Peeters, red.) vertelde dat hij me niet voor de komische noot vroeg, was ik al gewonnen voor het project. Als jaloerse echtgenoot zorg ik zelfs voor de nodige spanning.”

Lees vrijdag meer over ‘Wat mannen willen’ in Gazet van Antwerpen