© *

Deze bril past bij de kandidaten uit 'All You Need is Jani'

Laat het aan Jani over om femmes fatales te maken van vrouwen die het moeilijk hebben om een man te vinden. Maar hoe mooi ze er ook uitzien tijdens hun final date, hun bril zetten ze meestal af. Welke bril hen nog mooier zou maken? Brilstyliste Joke Amend zoekt een montuur voor hen uit.

tib

Voor alle duidelijkheid: Jani heeft niets tegen brillen, klinkt het bij Vijf. Dat ze in het programma afgezet worden, heeft vooral te maken met de praktische kant van de zaak: een bril moet bij de outfit passen en die kennen ze niet op voorhand. Op twee uurtjes even een bril kiezen én op sterkte laten maken, dat is niet haalbaar. En een bril met gewone glazen, daarin zouden ze hun nieuwe kleding niet eens kunnen zien. Maar als deze vrouwen toch een nieuwe bril zouden willen, flatteren deze monturen het meest.

Karolien heeft een rond gezicht. Zij draagt dus beter geen ronde bril, die zal haar gezicht nog ronder maken. Deze bril heeft twee kleuren en is dus makkelijk te combineren. De zijkanten zijn schuin, waardoor haar gezicht fijner lijkt naar onder toe. Onderaan is hij afgeplat, zodat hij de wangen niet raakt.

Sara heeft een klein gezicht, dus ze mag ook een kleinere bril hebben. Ze is kinderverzorgster, dus ze kan een speelse bril met een pittige kleur hebben. De ronde bril gaat haar uitgesproken jukbeenderen minder accentueren en meer ronding geven in haar gezicht.

Annemoon heeft een diamantvormig gezicht. De lichtroze accenten in deze bril trekken de aandacht weg van de jukbeenderen en werken liftend. Een beetje kleur in de bril zorgt voor meer kleur in het gelaat, zelfs zonder make-up. De gebogen bovenkant trekt de ogen van Annemoon open.

De heldere kleur bovenaan het montuur trekt de ogen open om ze zo groot mogelijk te laten lijken. De bril is bovenaan gebogen om minder hard over te komen. Joke heeft een klein gelaat, dus kiezen we voor een montuur dat onderaan randloos is, omdat dit het gezicht verlengt. Meer info: www.brilstylistejoke.be

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty