Mama

Dit zijn de beste babyspulletjes

Print
Ben je binnenkort aan gezinsuitbreiding toe en ben je nog op zoek naar babyspulletjes voor op de geboortelijst? Dan helpen deze prijswinnaars van de negende Baby Products Awards je op weg.

FeBab, de Belgische Federatie van Fabrikanten en Groothandelaars in baby- en kinderartikelen, organiseert jaarlijks de verkiezing van de Baby Product Award. De federatie verkiest de beste babyproducten in diverse categorieën. Een overzicht:

De EVOLU 2 eetstoel van Childwood kaapte de eerste prijs weg in de categorie 'Baby eet'. Deze trendy stoel past zich aan de drie vaakst voorkomende tafelhoogtes aan en is voorzien van een optioneel eettablet, dat je vastklikt op de armsteunen en in de diepte verstelbaar is. Info: € 109,95 (www.childhome.com)

 

In de categorie 'Baby ontwikkelt zich' ging de Loopstoel 123 van Chicco met de eerste prijs aan de haal. Het loopstoeltje kan worden gebruikt als loopstoel vanaf de geboorte, als babywalker vanaf negen maanden en ten slotte als loopwagen vanaf achttien maanden. Info: € 100 (www.chicco.be)

De autostoel KING II ATS van Britax Römer is uitgerust met een veiligheidssysteem dat de gordelspanning automatisch controleert, bewaakt en bijstelt tijdens je reis. Het autostoeltje was de overgrote winnaar in de categorie 'Baby reist en wandelt'. Info: € 259 (www.britax.eu)

In de categorie 'Baby slaapt' werd deze My Cosy Bed van Multicare als winnaar uitgeroepen. Het babybedje kan in een scherpe helling van 40 graden geplaatst worden en zo refluxproblemen voorkomen. Het bedje is ook mulfifunctioneel inzetbaar als wieg, co-sleeper, reisbed of relax. Info: € 250 (www.childhome.com)

NIET TE MISSEN