Trisha moet bijklussen na breuk met Ignace Crombé

Celebs

Trisha moet bijklussen na breuk met Ignace Crombé

Print

Het is over en uit tussen Patrica ‘Trisha’ Govaerts en Ignace Crombé en volgens Tv Familie is de blondine momenteel wanhopig op zoek naar nieuwe inkomsten. Dat verklaart onder meer waarom ze uitpakt met een nieuw muzikaal project.

Schlagerzanger Steve Tielens zegt in het blad dat Trisha dringend geld nodig heeft en daarom drastische beslissingen neemt. Zo zou ze momenteel optreden voor 450 euro in plaats van 950 euro in de hoop meer boekingen binnen te krijgen.

Daarnaast zit een van haar nieuwe projecten in de startblokken: ze is van plan om een K3-coverband op te richten onder de naam Kaboem. Hiermee heeft Ignace niets te maken, waardoor Trisha naar eigen zeggen minder afhankelijk van hem zal zijn. Voor een concert van veertig minuten zal je als organisator zo’n 1.150 euro neertellen. Het tarief van Trisha’s trio zal een pak lager zijn dan dat van Josje, Kristel en Karen. Zij verdienen 25.000 euro voor een optreden dat even lang duurt.

Naast het muzikale project en de fikse kortingen op haar solo-optredens, werkt Trisha ook als administratief bediende om extra geld in het laatje te brengen en om haar onafhankelijkheid te onderstrepen. ‘Ik werk twintig uur per week als administratief medewerker bij een autoverhuurbedrijf in Lovendegem. Ik werk dagelijks viereneenhalf uur, maar op woensdag ben ik vrij. Dat is perfect om ’s middags op te treden met Kaboem’, zegt de blondine.

NIET TE MISSEN