Jeugddienst verhuist naar oud-gemeentehuis

Foto: Philippe Desmet

Jeugddienst verhuist naar oud-gemeentehuis

Print
Kontich - De Jeugddienst bevindt zich niet langer in het parklokaal aan het Gemeenteplein, maar verhuisde tijdelijk naar het oud-gemeentehuis.

De medewerkers van de Jeugddienst verlieten op dinsdag 10 maart hun vaste stek in het parklokaal aan het Gemeenteplein. Zij verhuisden tijdelijk naar het oud-gemeentehuis. Vanaf nu kunnen jongeren daar terecht om zich in te schrijven voor jeugdactiviteiten of om een Grabbelpas aan te kopen. Het gekende telefoonnummer blijft behouden. 

Het oud-gemeentehuis is slechts een tussenhalte op weg naar een volledige integratie van de diensten Jeugd, Sport, Cultuur en Vrijetijd in één nieuwe Vrijetijdsdienst. In een volgende fase verhuist deze Vrijetijdsdienst naar het bibliotheekgebouw op het Sint-Jansplein.

Het parklokaal krijgt een horecafunctie en kan eventueel met een beperkt terras uitgebreid worden, zo heeft het schepencollege beslist. “De gemeente blijft eigenaar van het gebouw, maar zal het in concessie geven aan een privépartner,” zegt schepen van Patrimonium Bart Seldeslachts (N-VA). “Binnenkort lanceren we een publieke oproep om uitbaters te zoeken.” 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio