Jeremy Clarkson reageert op schorsing, dochter en fans steunen op eigen manier

Foto: Photo News

Jeremy Clarkson reageert op schorsing, dochter en fans steunen op eigen manier

Print

Betekent de schorsing van Jeremy Clarkson dat de omstreden presentator definitief van het scherm verdwijnt? Als het van zijn fans afhangt zeker niet. Ook zijn dochter ziet het liever niet gebeuren, liet ze via Twitter weten. ‘Dit waait wel over’, zegt de presentator zelf.

‘Oh God, BBC neem hem alstublieft terug. Hij is aan het koken.’ Em, de dochter van Jeremy Clarkson, heeft woensdagochtend op haar eigen manier gereageerd op de schorsing van haar vader. De Top Gear-presentator werd na een zoveelste incident, ditmaal een ruzie met een producer, geschorst door de Britse openbare omroep.

De presentator zelf heeft intussen ook gereageerd op zijn schorsing. Hij deed dat tegen een reporter van The Sun. ‘Ik ben rustig een frisse pint aan het drinken en wacht tot dit allemaal overwaait.’

Op Twitter maakt Clarkson intussen ook grapjes met zijn collega-presentatoren James May en Richard Hammond.

Fans steunen Clarkson

Al meer dan 177.000 fans van Clarkson hebben intussen een petitie ondertekend waarin opgeroepen wordt om de schorsing ongedaan te maken.

De petitie ondertekenen kan hier.

Ook op Twitter laten de tv-kijkers die Clarkson steunen zich massaal horen. De hashtag #BringBackClarkson werd snel trending.

Nu in het nieuws