Overleden Carine (54) uit Putte stelde tien jaar geleden al haar afscheidsbrief op

Overleden Carine (54) uit Putte stelde tien jaar geleden al haar afscheidsbrief op

Print
Putte -

Tijdens een bijzonder emotionele uitvaart in de kerk van Putte hebben honderden mensen afscheid genomen van Carine Goyvaerts (54), de vrouw die aangereden werd door een jonge renner tijdens de beloftekoers in Brustem (Sint-Truiden). Carine schreef tien jaar geleden voor een operatie al een afscheidsbrief.

Het was het moeilijkste moment tijdens de begrafenis, toen de afscheidsbrief van Carine, de vrouw van ex-renner Ludwig Nynants, voorgelezen werd. Ze had die tien jaar geleden geschreven toen ze een zware operatie moest ondergaan en niet zeker was dat ze het zou halen. De ongeopende brief had al die tijd in haar bureau gelegen en dook na haar dood weer op.

De familie las hem voor het eerst en besloot hem door radiopresentator Luc Verschueren tijdens de uitvaartplechtigheid te laten voorlezen. “Ik ben blij dat ik de moeder mocht zijn van je kinderen. We hielden veel van mekaar. Geniet van het leven zoals we samen zouden doen. Steun elkaar en zie mekaar graag. In moeilijke tijden zal ik er voor jullie zijn. Ludwig, het was een eer om je vrouw te zijn”, klonk het.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio