Villa van Pfaffs opnieuw bewoond

Foto: rr

Villa van Pfaffs opnieuw bewoond

Print
Brasschaat -

De bekende villa van de Pfaffs in de Guyotdreef in Brasschaat, het decor van de realityserie rond de familie, is na jaren van leegstand weer bewoond. De Pfaffs zelf wonen al een tijd in een andere woning in Brasschaat.

“Wij bieden de woning inderdaad niet meer te koop aan”, vertelt Arthur Rodenburg, de makelaar van de Pfaffs. Toch lijkt het weinig waarschijnlijk dat de villa, waarmee de Pfaffs al sinds 2009 leuren, is verkocht. Want hoewel de vraagprijs vorig jaar bijna halveerde, van goed 2 miljoen euro tot 1,095 miljoen euro, bleef de interesse gering.

Hoewel Rodenburg er verder niets over kwijt wil, acht ook hij dat weinig waarschijnlijk. “Of het moet al rechtstreeks via de familie zijn geregeld. Maar de verkoop is gewoon even stopgezet op hun vraag, zonder dat er daadwerkelijk een koper is gevonden.’’

Vermoedelijk gaat het dus om huurders of mensen die erin zijn getrokken als conciërge om de woning leefbaar te houden.

Het pand uit 1979 oogt elk jaar minder fris en bovendien verlichten huurinkomsten de financiële druk die de villa met zich meebrengt. Carmen en Jean-Marie willen er evenwel niet op ingaan. “We hebben onderling afgesproken om daar niets over te zeggen, en we hebben dat ook zo beloofd aan de mensen die er nu wonen. Al was het maar uit respect voor hun privacy.”

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio