Cedric (21) spoorloos na feestje in Antwerpen

Cedric verdween na een avondje feesten in zaal Piaf aan de D’Herbouvillekaai. Foto: gva

Cedric (21) spoorloos na feestje in Antwerpen

Print
Antwerpen -

De 21-jarige Cedric Willemen is sinds zaterdagnacht vermist, hij werd het laatst gezien op een feestje in zaal Piaf. De politie onderzoekt de onrustwekkende verdwijning.

Cedric Willemen was zaterdagnacht afgezakt naar Piaf, een discotheek aan de D’Herbouvillekaai, op dezelfde site als muziekclub Petrol. “Cedric komt eigenlijk niet zo vaak in Antwerpen”, vertelt zijn moeder Hilde Geets. “Wij wonen in Hasselt en hij zit op kot in Brussel. Hij was gewoon meegekomen met vrienden.”

Op een gegeven moment verdween Cedric uit beeld. “Het gebeurt wel vaker dat Cedrics vrienden apart naar huis gaan”, weet Hilde. “Daarom stelde niemand zich echt vragen. Ook zondag was dat zo. Cedric blijft al eens bij vrienden slapen, dus iedereen dacht dat hij wel boven water zou komen.”

Onrustwekkend

Maar toen er maandagochtend nog steeds geen spoor was van Cedric, werd zijn familie wel erg ongerust. “We hebben aangifte gedaan bij de politie hier in Hasselt”, zegt Hilde. “Ondertussen is hij officieel geregistreerd als vermist persoon. De politie heeft al gezocht op de plaats waar hij het laatst gezien werd.” Bij die zoektocht werd ook een helikopter van de federale politie ingezet, helaas zonder resultaat.

De verdwijning werd ondertussen als onrustwekkend bestempeld. “We houden alle pistes open”, benadrukt Alain Remue, commissaris van de Cel Vermiste Personen.

Cedric droeg op de avond van zijn verdwijning een grijze trui met daaronder een lichtgeel hemd, en een donkere broek. Hij is normaal gebouwd en heeft kort haar.

Hebt u Cedric nog gezien of weet u waar hij verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de speurders via het nummer 0800.30.300

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio