© Patrick Van Dyck

© Patrick Van Dyck

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Natuurpunt stelt werking voor tijdens Praatcafé

In het historische kader van Hoeve Dieseghem in de Wouter Volkaertstraat in Mortsel stelt Natuurpunt Land van Reyen op 15 maart de jaarwerking voor tijdens een Praatcafé. Iedereen met een groot hart voor de natuur is welkom.

Patrick Van Dyck

“Onze afdeling staat voor heel wat boeiende uitdagingen”, vertelt Bert Andries van Natuurpunt. “We beschermen werven, beheren natuurgebieden, volgen beleidsdossiers op, organiseren cursussen en begeleiden wandelingen.”

Om al die activiteiten te ondersteunen en alle dossiers goed te kunnen opvolgen, zoekt Natuurpunt nog helpende handen. “Ook al heb je maar enkele uurtjes per jaar tijd om je in te zetten voor de natuur, dan nog kan jouw bijdrage zinvol zijn”, vindt Andries. “Tijdens het Praatcafé geven we uitleg over de natuur en de werking van Natuurpunt. Het is de bedoeling dat je kennismaakt met andere vrijwilligers en dat hun enthousiasme aanstekelijk werkt.”

Het Praatcafé vindt plaats van 14u tot 17u. “Iedereen krijgt een gratis drankje”, belooft Andries. Op het programma staat een film over twintig jaar werking van Natuurpunt Land van Reyen. “Daarna geven we uitleg over onze natuurgebieden. Afronden doen we met een vragenronde.”

Info en inschrijven: bert.andries@landvanreyen.eu, 03.455.82.29, www.landvanreyen.eu

Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio