Vermiste dokter dood teruggevonden in zuiden van Frankrijk

Thierry De Craecker. Foto: VDM

Vermiste dokter dood teruggevonden in zuiden van Frankrijk

Print
Geraardsbergen -

Thierry De Craecker, de 40-jarige dokter uit Geraardsbergen die sinds 18 februari vermist was, is dood teruggevonden in het zuiden van Frankijk. Dinsdag werd de wagen van De Craecker al gevonden in Vauvert in Frankrijk.

De huisarts uit Geraardsbergen zou zichzelf van het leven hebben beroofd. Volgens de vriendin van De Craecker had de dokter omwille van de griepepidemie enkele drukke, zware weken achter de rug.

Auto gevonden op parking in zuiden van Frankrijk

De witte Audi Q7 van De Craecker werd gisteren al gevonden op een parking in Vauvert, in het depargement Gard. Er waren geen sporen van inbraak op de wagen. De Audi was ook niet beschadigd. De politie is daarop in de omgeving beginnen zoeken naar de dokter.

Laatst gezien aan tankstation

De dokter was vermist sinds 18 februari. Hij werd het die dag nog gezien toen hij zijn praktijk in Geraardsbergen verliet. De dokter werd het laatst gezien aan een tankstation in Overboelare toen hij zijn Audi Q7 vol tankte.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij Tele-Onthaal (106 of www.tele-onthaal.be) of de Zelfmoordlijn (02–649.95.55 of www.zelfmoordlijn.be).

.

Nu in het nieuws