Franse spits stuikt in elkaar tegen Tottenham

Print
Swansea-aanvaller Bafetimbi Gomis zorgde woensdagavond even voor paniek op White Hart Lane toen hij in het competitieduel tegen Tottenham Hotspur plots in elkaar zakte. Op de website van zijn club laat hij weten het goed te stellen.

White Heart Lane was nooit eerder zo stil toen Gomis in elkaar stuikte. Het medische team rende het veld op en diende meteen de eerste medische zorgen toe. Uiteindelijk werd de Fransman onder bewustzijn, maar met een zuurstofmasker op van het veld gedragen.In het ziekenhuis beslisten de dokters hem een nachtje ter observatie binnen te houden.

'Ik wil iedereen geruststellen. Het leek veel enger dan het echt gevaarlijk was voor mijn gezondheid. Momenteel voel ik me goed', vertelde Gomis vandaag. Gomis legt uit dat hij worstelt met privéproblemen en daardoor in elkaar zakte. 'Ik kamp met heel veel stress en vermoeidheid door de gezondheid van mijn vader. Zijn toestand vereist dat ik heel vaak naar Frankrijk moet gaan', zegt de spits in Welshe loondienst. 'Ik ben ontgoocheld dat ik mijn ploeg niet heb kunnen helpen (Swansea verloor met 3-2, red) maar nu is alles weer in orde. Ik wil iedereen bedanken voor de steun en de berichten.'

Het was niet de eerste keer dat Gomis in elkaar stuikt. De 29-jarige spits stuikte tussen 2004 en 2009 drie keer in elkaar: twee keer bij Lyon, één keer bij het Franse nationale elftal.

MEER VOETBALNIEUWS