Patrick Decuyper: “We zullen de licentie halen”

Print
Patrick Decuyper heeft op ATV gereageerd op de open brief van supportersvereniging Act As One. De potentiële overnemer van Antwerp probeert de fans gerust te stellen. “We zullen de licentie halen.”

In een open brief vraagt Act as One aan Decuyper om eindelijk duidelijkheid brengen over wie zijn investeerders zijn. De vereniging wil ook weten of Decuyper kan nog zorgen voor een borg, noodzakelijk voor het verwerven van de licentie. Act As One kleeft daar voor het eerst een bedrag op: 3,5 miljoen euro.

Decuyper weet niet waar dat cijfer vandaan komt. “Maar we zijn zelf tot een bedrag gekomen dat aanzienlijk is. De groep achter mij is bereid om het nodige geld op tafel te leggen voor de licentie.”

De West-Vlaamse ondernemer blijft mysterieus over wie die groep juist is. “Ik vind het vreemd dat daar de focus op ligt. Het is mijn project. Het is een groep financiers uit de regio waar ik van afkomstig ben en die in mij geloven. Ze hebben zich achter mij geschaard om onvoorziene kosten en 'lijken' het hoofd te bieden.”

“Onze schouders zijn sterk genoeg. We hebben dit weekend de rekenoefening gemaakt en we zullen licentie halen. Ik ben zelf vragende partij om alles zo snel mogelijk te regelen.”

Meer voetbalnieuws