Rally van Mexico: Thierry Neuville mikt opnieuw op podium

Foto: EPA

-

Rally van Mexico: Thierry Neuville mikt opnieuw op podium

Print

Komend weekend staat de Rally van Mexico op het programma, de derde WK-manche van het seizoen. Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul (Hyundai i20) willen van de gelegenheid gebruik maken om hun tweede plaats in de Rally van Zweden te bevestigen.

Neuville en Gilsoul, die momenteel de tweede plaats bekleden in de WK-stand, houden goede herinneringen over aan de Rally van Mexico. ‘De afgelopen jaren hebben we altijd goed gepresteerd in Mexico en in 2013 konden we er onze eerste podiumplaats pakken’, aldus Neuville. ‘Zowel voor ons als voor de wagen wordt het opnieuw een zware manche. De wedstrijd wordt immers afgewerkt op grote hoogte en ook de hoge temperaturen zullen opnieuw een rol spelen. Maar met onze verbeterde motor mikken we zeker opnieuw op een podiumplaats.’

Naast Neuville en Gilsoul verschijnen er in Mexico nog drie Belgen aan de start, allemaal in de WRC2. Stéphane Prévot zal de Fransman Stéphane Lefebvre ondersteunen in de Citroën DS3 R5 en Jourdan Serderidis en Fred Miclotte komen in dezelfde wagen aan de start voor de Belgische J-Motorsport-ploeg.

MEEST RECENT