Tienjarig meisje runt met succes eigen zaak

Emma-Louise Koppert uit Vosselaar toont trots een zelf ontworpen fluohesje en helmhoes. Foto: Bart Van den Langenbergh

Tienjarig meisje runt met succes eigen zaak

Print
Vosselaar - Emma-Louise Koppert (10) uit Vosselaar is wellicht de jongste ondernemer van het land. Anderhalf jaar geleden startte ze samen met haar ouders haar zaak No Dummy, voor de verkoop van gepersonaliseerde fluohesjes. Haar onderneming draait nog altijd op volle toeren.

Onder het label No Dummy verkoopt Emma-Louise Koppert, een leerlinge uit het vijfde leerjaar van de vrije basisschool Heilig Graf in Vosselaar, kleurrijke fluohesjes en bijhorende helmhoezen. "Ik verkocht de hesjes eerst aan de vriendinnetjes en de juf op school", legt Emma-Louise Koppert uit. "Daarna kwam de verkoop op gang in heel Vlaanderen. We hebben intussen hesjes verkocht in Duitsland, Nederland, Denemarken, Zweden, Estland, Letland, Zwitserland en Oostenrijk. De zaken gaan heel goed.”

Het reclamedrijf Duval Guillaume voerde onlangs Emma-Louise op in een reclamefilmpje voor AXA. De jongste ondernemer ontmoette voor het filmpje de 89-jarige Ida Boonen, die 66 jaar lang een kledingzaak in Neerpelt uitbaatte. In het openhartig gesprek hebben ze het samen over hun passie voor kledij en ondernemen. www.nodummy.be

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen – editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio