Standard stelt nieuwe kledijsponsor voor

Foto: Belga

Standard stelt nieuwe kledijsponsor voor

Print
Standard neemt afscheid van kledijsponsor Joma. De Luikenaars werkten de voorbije vier jaar samen met het Spaanse merk. Vanaf volgend seizoen wordt het Italiaanse Kappa kledijsponsor van de Rouches. De twee partijen sloten een akkoord voor drie jaar, zo melden de Rouches woensdag.

 

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

 

‘Met dit partnership wordt er weer een nieuw hoofdstuk geschreven wat extra mogelijkheden met zich meebrengt die onze fans zeker zullen appreciëren’, zegt Bob Claes, commercieel directeur van Standard. ‘We zijn erg blij dat we deze samenwerking hebben kunnen bewerkstelligen, zeker gezien het DNA van beide merken perfect op elkaar aansluit.’

Kappa heeft al akkoorden lopen met clubs als Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Torino en Bastia. ‘Voetbal blijft groeien in populariteit bij jong en oud en daarom zijn we op zoek naar structurele partnerships op lange termijn. De samenwerking met Standard is dan ook een uitgelezen kans om onze voetbalcommunity verder uit te bouwen’, klinkt het.

Standard kondigde woensdag ook aan dat er een extra fanshop in het centrum van Luik zal worden geopend. Daarnaast wordt er werk gemaakt van een nieuwe website ‘die de onlineverkoop zal vergemakkelijken’.

Meer voetbalnieuws