Zo gedragen BV's zich als ze uitgaan

Foto: pn

Celebs

Zo gedragen BV's zich als ze uitgaan

Print
Van Eline De Munck tot den John: bekend Vlaanderen komt wel eens over de dansvloer van de Carré in Willebroek. Maar van divagedrag is zelden spraken. Dat zegt de manager van de club Joël in Tv Familie.

Volgens de managers zijn voetballers niet veeleisend. ‘Ze bestellen wel een paar flessen sterke drank, maar overdrijven niet’, zegt Joël in het weekblad. Topsporters doen er immers niet goed aan om tijdens het seizoen te veel te drinken. Hij voegt eraan toe dat ze een vast tafeltje reserveren in het salon of balkon om rond te staan met hun vriendenkliek.

Ook ‘De Loft’-acteur Matthias Schoenaerts is bescheiden als hij de club bezoekt. ‘Onlangs kwam hij onaangekondigd binnen en werd hij aangeklampt door onze klanten’, zegt Joël. De manager bood hem een bodyguard aan zodat hij rustig kon dansen, maar de 37-jarige ster vond dat niet nodig en zei dat hij een seintje zou geven als de klanten te opdringerig werden. Wie zich ook graag tussen de klanten bevindt is John Bryan. De Amerikaanse zakenman weigert zelden een foto met fans en wordt regelmatig getrakteerd op een glas champagne. Zelf bestelt hij altijd wodka orange.

Bekende Vlamingen kunnen in de discotheek ook feesten in een aparte vipruimte. ‘Als er heel bekende mensen komen, bieden we hen die mogelijkheid aan’, aldus Joël. Eline De Munck en haar Jim-collega Vincent Banic hebben er na de Jimmies gebruik van gemaakt, al mengden ze zich af en toe tussen alle andere feestvierders.

NIET TE MISSEN