Karen Damen: “Toen ik de beelden zag, dacht ik toch: amai mijn buik”

Foto: VIJF

Karen Damen: “Toen ik de beelden zag, dacht ik toch: amai mijn buik”

Print

Deze week is Karen Damen drie keer op tv met een nieuw programma: vrijdag in een nieuwe reeks ‘Belgium’s Got Talent’ (VTM), zaterdag in het spelprogramma ‘Het zijn net Mensen’ (VIER) en vanaf vandaag met veruit het zwaarste van de drie: ‘Perfect?’ (VIJF), waarin ze allerlei tips uittest die je in boekjes vindt om een perfect leven te leiden.

Gedurende iets meer dan zestig dagen heeft ze het allemaal uitgeprobeerd: sapjes die je nauwelijks kunt drinken, darmspoelingen, fitnessoefeningen waar ze geradbraakt vandaan komt, ze ondergaat het allemaal. Meer nog dan de opofferingen die ze zich getroost, dwingt Karen (40) bewondering af omdat ze ook haar tekortkomingen en minpunten toont. We zien het Hollywoodvrouwen de gemiddelde BV niet doen.

Karen: “Ik heb van nature vrij weinig gêne maar toen ik de beelden terugzag, dacht ik toch: amai mijn buik, amai Karen, zonder schmink. Maar dan denk ik: we zijn allemaal zo. In Hollywood zullen er wel vrouwen zijn die er fantastisch uitzien als ze ’s morgens uit hun bed stappen, sterren die geen gram te veel hebben, het zal wel. Maar ik ben Karen Damen, ik woon in Vlaanderen, en ik ben zo niet. Natuurlijk is het fijn als je er goed uitziet, ik ben zes kilo kwijt, mooi. Maar de perfectie zal ik niet bereiken.”

 

.

Nu in het nieuws