Al 68 Porsches verkocht in nieuwe Mechelse showroom

Claude Willaert is tevreden met de start van het Porsche Centre Mechelen. Alleen de bereikbaarheid kan beter. Foto: Patrick Hattori

Al 68 Porsches verkocht in nieuwe Mechelse showroom

Print
Mechelen - Het nieuwe Porsche Centre Mechelen is een succes. In drie maanden tijd is er elke werkdag een sportieve bolide verkocht. Al vraagt zaakvoerder Claude Willaert bij de stad wel aandacht voor problemen met de mobiliteit in de buurt.

De nieuwe showroom van Porsche is vanaf de oprit naar de E19 richting Antwerpen goed zichtbaar. Maar aan de garage zelf geraken, is soms een groot probleem. “Maandag heb ik tien minuten vastgestaan in de Blokhuisstraat om aan de garage te geraken Vrachtwagens versperden de toegang. Het evenwicht tussen het zwaar transport en de andere gebruikers van het bedrijvenpark is momenteel zoek”, vertelt Willaert.

Begonnen zonder klanten

Het Porsche Centre doet het trouwens erg goed. “Sinds de opening in december vorig jaar hebben wij reeds 68 Porsches verkocht. Ondanks de crisis in de autosector. En zeggen dat we met een lege klantenportefeuille begonnen zijn”, stelt de zaakvoerder. 

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio