Hamburgerketen komt naar Nationalestraat

In dit hoekpand in de Nationalestraat kunt u binnenkort van Vlaamse hamburgers genieten. Foto: dirk kerstens

Hamburgerketen komt naar Nationalestraat

Print
Antwerpen -

De Nationalestraat krijgt een nieuw hamburgerrestaurant. Paul’s Boutique opent de deuren begin april. “We willen een meerwaarde voor de straat zijn”, vertelt restauranthouder Ridoan Oudaha.

Paul’s Boutique is een Vlaamse hamburgerketen met vijf filialen in Oost- en West-Vlaanderen. “We zijn nu 2,5 jaar bezig en het wordt tijd dat we in grootsteden als Antwerpen en Brussel een zaak starten”, vertelt Ridouan Oudaha. Momenteel luiden affiches aan de vensters van het pand in de Nationalestraat de komst van Paul’s Boutique aan.

“We willen de mensen overtuigen om eens binnen te stappen”, zegt Oudaha. “Eens binnen kunnen ze zich zelf van onze burgers overuigen.”

Oudaha is tevreden dat hij zijn zaak kan openen in de Nationalestraat. “Door de vele werkzaamheden van de voorbije jaren zijn de huurprijzen betaalbaar geworden. Er zijn ook veel scholen in de buurt en het is een verbindingsstraat tussen de Groenplaats en het Zuid. Daardoor is er veel passage.”

Huisbereide sauzen

Hoewel Antwerpen al een aantal hamburgerrestaurants heeft, zijn ze bij Paul’s Boutique niet bang voor de concurrentie. “Het zijn onze huisbereide sauzen en meergranenbroodjes die het verschil maken”, zegt Oudaha trots. “Bovendien horen we van onze klanten toch heel positieve geluiden.”

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio