Vazquez loopt pijnlijke blessure op

Foto: BELGA

Vazquez loopt pijnlijke blessure op

Print

Victor Vazquez ging tijdens de eerste helft in Club Brugge - Moeskroen-Peruwelz na een onschuldig duel onderuit. Het was meteen duidelijk dat de patron van blauw-zwart niet meer verder zou kunnen. Michel Preud’homme verklaarde na afloop dat de Spanjaard de gewrichtsbanden van zijn enkel gescheurd heeft. Er zou dus geen breuk zijn.

‘Ik heb vernomen dat het geen breuk is, maar dat wel de ligamenten gescheurd zijn. De diagnose is dat hij vier à zes weken buiten strijd zal zijn, plus dan nog een tijdje om opnieuw ritme op te doen’, zegt Michel Preud’homme na de wedstrijd.

‘We zullen dus oplossingen moeten vinden. Vazquez heeft vandaag geen grote match gespeeld, maar hij was wel betrokken in alle belangrijke acties. Zijn blessure is een zware domper voor ons, maar we mogen de armen niet laten zakken. We zijn sterker met Victor, maar ook zonder Vazquez zijn we sterk. Het is nu aan ons om oplossingen te vinden. We zullen nu moeten overschakelen op plan B en in sommige matchen zullen we zelfs naar plan C of D moeten gaan. We moeten er gewoon voor zorgen dat we de spelers in de beste omstandigheden aan de aftrap brengen’, zegt Preud’homme.

 

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

 

Meer voetbalnieuws