Mode

Dochters Meryl Streep poseren voor reclamecampagne

Print
Mamie, Grace en Louisa Gummer, de drie dochters van actrice Meryl Streep, zijn voor het eerst samen te zien in een reclamecampagne. De drie zusjes poseren met de tassen die ontwerpster Clare Vivier maakte voor de kledingketen & Other Stories.

Het is al de tweede keer dat Vivier ontwerpt voor & Other Stories, deze keer heeft ze tassen, een vrouwelijke variant van de loafer, een portefeuille en nagellak in haar collectie zitten. Als gezicht koos ze voor de zusjes Gummer, die naast de dochters van Meryl Streep ook goede vriendinnen van de ontwerpster zijn. 'Ik ontmoette Mamie in de herfst van 2013 toen zij in een video speelde die we maakten voor de opening van onze winkel in New York. Via Mamie ontmoetten we Louisa, die uiteindelijk onze eerste werknemer in onze winkel in New York werd. Dan ontmoette ik natuurlijk ook Grace, die net zo charmant is als haar zussen. Ze zijn mijn droom klanten - creatieve, hardwerkende, stijlvolle stadsmeisjes', zegt Clare Vivier.

De campagne werd gefotografeerd door Stephen Shore op de favoriete plekjes van Vivier in Los Angeles. De collectie is vanaf 5 maart te koop in de winkels in Antwerpen en Brussel of op www.stories.com. Op 13 maart opent de derde Belgische winkel van & Other Stories in de Veldstraat in Gent.

NIET TE MISSEN