© ITV/ The Jonathan Ross Show

Madonna spreekt over 'horrorshow' op BRIT awards

Madonna kwam afgelopen woensdag tijdens een optreden op de BRIT awards onfortuinlijk ten val. De zangeres hield er een lichte whiplash aan over en getuigt voor het eerst over de 'horroshow' in The Jonathan Ross Show.

VVA

Op de uitreiking van de BRIT awards kwam Madonna pijnlijk ten val. De zangeres duikelde achterover van een podium toen ze haar cape niet tijdig kon verwijderen en erdoor achteruit gesleurd werd. De video van haar val zette dan ook meteen de sociale media in lichterlaaie. De popster getuigt voor het eerst over haar 'nachtmerrie' in de populaire The Jonathan Ross Show, die op veertien maart op de Britse zender ITV1 zal worden uitgezonden.

Madonna verklaart haar val als volgt: 'Mijn cape werd extra strak vastgeknoopt uit vrees dat hij te vroeg me af zou glijden. Toen ik echter aan het koord trok om de cape te verwijderen, wilde hij niet loskomen. Ik liet me vallen omdat ik anders door de cape gewurgd zou worden.' Alhoewel de val vrij spectaculair lijkt, hield de zangeres er evenwel geen ernstige verwondingen aan over, maar wel een lichte whiplash.

Madonna, die de beelden van haar val liever niet tijdens de show wilde herbeleven, vervolgde: 'Het was een verschrikkelijke nachtmerrie voor mij, omdat ik altijd perfectie nastreef. Ik bereid elke show minitieus voor om mijn fans een magisch moment te laten beleven, en nu deed ik net het omgekeerde. Ik maakte er voor iedereen een gruwelshow van.'