Opsporingsbericht diefstal van een crossmotor in Kalmthout

Print

Foto: Federale politie

Kalmthout - In het opsporingsprogramma Faroek kwam woensdag 25 februari het opsporingsdossier van de diefstal van een crossmotor in Kalmthout aan bod. Politie en gerecht zouden graag deze man willen kennen die er van wordt verdacht betrokken te zijn bij de diefstal van een motor in Kalmthout.

De feiten gebeurden tijdens de nacht van 26 op 27 mei 2014. De verdachte werd voordien al gefilmd bij gelijkaardige feiten in het Nederlandse Baarlo. Hij werd nu herkend door een Belgische getuige als “de man die de gestolen motor te koop heeft aangeboden”.


Bekijk hier de videobeelden:

De gestolen motor betreft een roodwitte crossmotor van het merk YAMAHA type YZF-450 van 2010.  Hij werd te koop gezet op het Internet. Kort daarna maakte een kandidaat-koper een afspraak met de verkopers. De geïnteresseerde koper werd opgewacht door 2 mannen in een zwarte Ford Focus met Belgische nummerplaten. 
De motor stond achter dit voertuig op een open aanhangwagen. De bestuurder van de Ford is vermoedelijk de man op de foto’s.

Beschrijving:

Het is een grote, struise man, ongeveer 1m90 à 1m95 lang en met bruin haar. Hij spreekt Nederlands met een licht Limburgs’ accent en hij stottert. Hij was netjes gekleed met een geruit hemd met korte mouwen, een blauwe jeansbroek en beige lederen schoenen.

Heeft u meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer: 0800/ 30.30.0

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio