Video: kind valt op bips – Britten weiden het aan paranormale krachten

Video: kind valt op bips – Britten weiden het aan paranormale krachten

Print

Iedere ouder kent het moment waarop hun kleuter vrolijk staat rond te huppelen en dan opeens op de bips valt. Niets aan de hand, zou je denken. Al heeft een Britse krant dat dagelijkse fenomeen opgepikt en toegeschreven aan een… spook!

In de bijhorende video is te zien hoe de eenjarige Lexi Hood voor de tv bewegingen naar haar vader zit te maken. Die filmt vertederd het hele gebeuren, maar dan valt Lexi plots pardoes op haar bips. Niets ernstigs, want het kind voelt er amper zelf iets van en zegt enkel: ‘stoute jongen’. Maar volgens de Britse krant Daily Mail is er veel meer aan de hand: zij wijden het voorval aan paranormale krachten.

‘Het kind werd met een ongekende kracht naar beneden getrokken en riep toen geschrokken; ‘Stoute jongen’, alsof ze het tegen een onzichtbaar persoon had’, kopt de krant. Om het geheel zowaar nog griezeliger te maken, beschrijft de krant de bouwvalligheid van het huis waarin de ouders wonen: ‘Sinds de val van de dochter zijn er regelmatig krakende geluiden in huis waarneembaar.’

Of het om een simpel alledaags valletje gaat of om een mysterieuze superkracht, mag u zelf beoordelen:

.

Nu in het nieuws