Act as One: “Betrekt Patrick Decuyper fans bij overname Antwerp?”

Foto: Ludo Mariën

Act as One: “Betrekt Patrick Decuyper fans bij overname Antwerp?”

Print
Act as One was maandag “voorzichtig positief” na een eerste gesprek met toekomstig overnemer Patrick Decuyper. Toch maakt de supportersvereniging zich nog grote zorgen over de plannen van de West-Vlaming en vraagt het zich af of de fans wel voldoende worden betrokken bij de overname van Antwerp.

“Act as One stelt vandaag vast dat een overname van RAFC één van de mogelijkheden is. Tot op dit moment blijft er echter één stakeholder buiten het overnameverhaal. Nochtans dé stakeholder bij uitstek: de supporter”, laat de supportersvereniging weten in een persbericht.

“Patrick Decuyper gaf eerder deze week in Gazet van Antwerpen te kennen wel voorstander te zijn van fanparticipatie. Act as One is daarover uiteraard verheugd, maar drukt er nogmaals op dat dit enkel kan door de geldstromen in de eerste plaats naar de club te laten vloeien, de supporters inzicht en controle te geven op de manier waarop er gewerkt wordt én  garanties te geven over het stamnummer, de naam, de clubkleuren en de locatie van Royal Antwerp Football Club.”

Act as One  benadrukt dat het plan van Decuyper nog niet gedetailleerd werd uiteengezet en dat het enkel zal meewerken aan een doordacht scenario met een lange termijnvisie. “Want wat de supporters de afgelopen jaren moesten meemaken…dat mag nooit meer opnieuw gebeuren!”, klinkt het bij Act as One

Meer voetbalnieuws