© Koen Bauters

All Star Band met Eline De Munck, Axl Peleman en 'Pascal' van Tom Waes

Eline De Munck, Axl Peleman en Jan Van Eyken: deze zomer maken ze als Pigbag Army deel uit van de gelegenheidsband van Pascal Braeckman. “Vroeger ging ik vaak de baan op met een discobar”, vertelt de bebaarde klankman van Tom Waes morgen in het magazine Agenda. “Mensen bleven maar vragen wanneer ik die nog eens van stal haalde.”

De groep die mikt op de zomerfestivals wil oude nummers in een nieuw jasje steken. “Pigbag Army graait in muziek uit de jaren negentig, van De La Soul tot Red Hot Chili Peppers”, gaat Braeckman verder. “Maar noem ons niet de zoveelste covergroep. Net zoals deejays nummers mixen, zo gaan wij ook mash-ups maken, maar dan live.”

De uitneembare bijlage Agenda, die op vrijdag gratis bij Gazet van Antwerpen zit, staat boordevol interviews en tips met het oog op een interessant weekend, of een avondje of namiddagje uit. Muziekliefhebbers kunnen vrijdagavond uit de bol gaan in de Lotto Arena met Natalia en haar Nederlandse soulvriendinnen, terwijl Walter Baele zaterdag geheid de lachers op zijn hand krijgt in zaal Elckerlyc. Dol op design? In De Winkelhaak kan je op een nieuwe expo gelauwerd werk bewonderen van Antwerpse ontwerpers. Verder vind je in Het Weekend begint op Vrijdag tips voor de beste boeken, cd's, dvd's en het advies van onze specialisten voor een avondje uit.Agenda, vrijdag 27 februari gratis bij Gazet van Antwerpen.

Tips om te Doen!