VIDEO. Basisschool in Koewacht ontruimd na melding gaslek: kinderen terug naar school

In Koewacht zijn de leerlingen van de basisschool die donderdagmorgen geëvacueerd werd na de melding van een gaslek, terug op school. Er werd geen gaslek ontdekt en niemand raakte gewond.

skn

Het ging om de basisschool De Zonnebloem in de straat Koewacht in het Vlaamse deel van het grensdorp. Er werd een gasgeur waargenomen en de kinderen werden geëvacueerd. De brandweerkorpsen van Stekene en Zelzate en de gasmaatschappij kwamen ter plaatse. De straat werd afgesloten en de bussen van De Lijn reden tijdelijk niet tussen de Bergstraat in Stekene en de grens met Nederland. Uiteindelijk bleek er geen gaslek te zijn en konden de leerlingen terug naar school.

yer', 'wid': '_1467261', 'uiconf_id': '21813201', 'flashvars': { 'vast': { 'plugin' : true, 'position': 'before', 'relativeTo': 'PlayerHolder', 'numPreroll':'1', 'prerollInterval':'1', 'prerollStartWith':'1', 'prerollUrl':prerollUrl, 'postrollUrl' : prerollUrl.replace('preroll', 'postroll'), 'numPostroll' : '1', 'preSequence':'1', 'postSequence':'1', 'timeout':'4', 'storeSession':true, 'prerollInterval':'1', 'skipOffset' : '15' }, 'skipBtn': { 'label': 'Advertentie overslaan' }, 'adsOnReplay':true, 'noticeMessage': { 'plugin':'true', 'text': 'Advertentie overslaan binnen {sequenceProxy.skipOffsetRemaining|timeFormat}' } }, 'cache_st': '1406844802', 'entry_id' : '0_g7j431s5'});

Mobiliteit en haven

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio