Spiegeltentfeesten van 12 tot 15 maart op Grote Markt

Foto: Joren De Weerdt

Spiegeltentfeesten van 12 tot 15 maart op Grote Markt

Print
Herentals -

Niets te zien op de Grote Markt? Dat is vanaf nu verleden tijd: acht cafébazen slaan de handen in elkaar en organiseren er van 12 tot 15 maart de ‘spiegeltentfeesten’. Met een gala-avond als chique hoogtepunt.

“We beginnen op donderdag met een after workparty”, legt Roland Diels uit. “Er kan dan tot 750 man in de tent. Tickets in voorverkoop aan 12 euro.”

Maar de ‘piece de résistance’ is de all in gala-avond op vrijdag 13 maart, vanaf 19 uur. Beperkt tot 350 plaatsen en het kost wel 120 euro, maar daar krijg je dan ook een walking diner met een uitgelezen tiengangenmenu voor, plus het optreden van de liveband Motown Supremacy. “Met drie dames met een geweldige soulstem, die je meenemen doorheen de geschiedenis van Motown”, promoot voorzitter Wim Van Doninck.

Het feest wordt op zaterdag 14 maart gewoon verdergezet met een kindernamiddag, vanaf 13 uur. Dan is de toegang tot de spiegeltent gratis. Grimeurs toveren er het jonge grut om tot wat ze maar willen. Een kinderdisco-show rondt de zaak af.

Wie het gala moet missen, rept zich op zaterdagavond 14 maart met bekwame spoed naar de ‘Mirrorparty’, die vanaf 20 uur de tent op stelten zet. Tickets in voorverkoop: 8 euro.

Op zondag 15 maart eindigen de feestelijkheden met een groot volksfeest, dat om 14 uur aanvangt en tot 22 uur duurt. Discobar De Witte Stilte zorgt dan voor de dansmuziek. De toegang is hier gratis.

Reservaties en tickets: info@homahe.be en www.homahe.be

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio