Binnenkijken in hotel Roosendaelhof

Het Roosendaelhof in de Geelse Stationsstraat. Foto: Joren De Weerdt

Binnenkijken in hotel Roosendaelhof

In één van de mooiste panden van Geel schuilt hotel Roosendaelhof. Een gebouw uit 1647, midden in het stadspark verbergt een hotel met drie sterren.

“Alle Gelenaars kennen het Roosendaelhof, maar bijna niemand durft de slotgracht overwandelen om eens een kijkje te komen nemen”, klinkt het bij uitbaters Kathleen GoOvaerts en Eric Van Genechten. CittA Kempen gaat de uitdaging aan en toont u de binnenkant van het meest pittoreske hotel van Geel.

“Het is vooral die ligging in het overdadige groen midden in het centrum dat het Roosendaelhof zo waardevol en uniek maakt”, zegt Eric. Aan de ontbijttafel hebben onze gasten een prachtig zicht. Ze hebben een vakantiegevoel terwijl de meesten hier voor hun werk verblijven.”

De favoriete gast van Kathleen tot nu toe was zonder twijfel Jan Hoet. “Die man is in mijn hart ­gekropen en blijft daar voor altijd zitten. Als je met hem ­praatte, ging het steeds over ons en nooit over hem.”

Wilt u weten wat Jan Hoet in het gastenboek achterliet? Lees dit weekend het hele verhaal in CittA Kempen, gratis bij Gazet van Antwerpen.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio