© JHS

Sergio Herman verhuist van keuken naar bar

Sterrenchef Sergio Herman bemant sedert deze week de Upper Room Bar in zijn restaurant The Jane in het Groen Kwartier. "Ik wil in de bar de puntjes op de 'i' zetten, nu The Jane op kruissnelheid draait", zegt de chef.

RC

De Upper Room Bar biedt klanten zicht op The Jane vanop het voormalige dokzaal. De Bar biedt een eenvoudiger keuken dan The Jane. Klanten kunnen er bij een glaasje een vijftiental hapjes, ter grootte van een voorgerechtje, nuttigen. Je moet wel een maand vooruit reserveren. Maar weinig bekend is dat je er na 22.30u gewoon kan binnenvallen en een afzakkertje drinken na een film of theatervoorstelling. Ook op dat uur kan je er nog enkele van de uitgelezen hapjes bestellen.

"Dat kan natuurlijk bij een cocktail, maar ook bier speelt in de bar een grote rol", zegt Sergio Herman bij zijn uitverkiezing tot bierambassadeur 2015. "We hebben een akkoord met Duvel-Moortgat en dus ook met De Koninck, dat pilootprojecten van hen eerst bij ons zullen worden voorgesteld." En dat geldt dus ook voor het nieuwe bier dat De Koninck in de lente zal voorstellen in de Stadsbrouwerij.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio