© GvA

© CittA Kempen

1 / 2

CittA Kempen, een magazine om van te houden

Gazet van Antwerpen is in uw geliefde Kempen de belangrijkste krant. Daar zijn we fier op. Maar dat brengt ook verantwoordelijkheden mee.

Enkele jaren geleden startte de krant met het weekendmagazine CittA, een stadsmagazine dat het moderne leven in de stad Antwerpen reflecteert. Vanuit de Kempen werd de vraag steeds groter én dwingender naar een magazine met dezelfde spirit, maar dan met een unieke Kempense insteek. Dus hebben we de handschoen opgenomen. Vandaag presenteren we het eerste nummer van CittA Kempen.

Vanaf nu gaan we iedere zaterdag op zoek naar boeiende Kempenaars en de plaatsen die hen binden, naar de talloze goeie dingen van het leven in de streek, met een moderne, eigentijdse en eigenkijkse visie. Met nadruk ook op fijne, warme fotografie, met aandacht voor het creatieve in de streek, voor wat bloeit en groeit en datgene wat de Kempen uniek maken.

CittA Kempen wil u op positieve wijze de eigen streek leren ontdekken en herontdekken. We zullen, telkens wanneer het past, aandacht blijven hebben voor de stad Antwerpen. Maar wel: first things first. Dus eerst de Kempen, in hun volle glorie. Veel leesplezier met dit eerste nummer, en we hopen u vanaf nu iedere zaterdag als lezer opnieuw te ontmoeten. Het magazine zit gratis bij de weekendkrant van Gazet van Antwerpen.

De hoofdredactie Gazet van Antwerpen

Rudy CollierKris Vanmarsenille

Reacties? Mail naar citta@gazetvanantwerpen.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio