© GMAX

Supportersvereniging ‘For24’ wil Racing Mechelen redden

De supportersvereniging ACT as One van R. Antwerp FC krijgt navolging in Mechelen. Fans van Racing Mechelen hebben ‘For24’ opgericht, een overkoepelend orgaan dat alle Racing-supporters moet verenigen om de club te redden.

DoRo

Ruim een week geleden werden op een algemene bijzondere vergadering een aantal scenario's op tafel gelegd om RC Mechelen te redden. Daarbij kreeg het drietal Steve De Vil-Kurt Verstraeten-Bart Pepermans een mandaat om een oplossing te zoeken voor de financiële problemen die de club in een wurggreep houden.Dat drietal heeft nu 'For24' gelanceerd en is van plan open en duidelijk te communiceren met de fans.

“Op www.for24.be kun je terecht voor informatie, maar ook voor jouw vragen en commentaar”, klinkt het.” Deze website biedt een overzicht van alle acties die allerlei mensen, zoals die van het supportersinitiatief Stand Your Ground, organiseren om RC Mechelen er weer bovenop te helpen."

‘For24’ moet het overkoepelende orgaan worden dat alle Racing-supporters verenigt om de club te redden. “For24 ijvert voor Racing Mechelen op zijn huidige locatie, in Mechelen-Noord, met een gezond sportief en financieel beleid, gekoppeld aan een degelijke jeugdwerking.”

De initiatiefnemers gaan ook een rekeningnummer openen waarop de fans kunnen storten om hun club te helpen. “Midden volgende week zal een delegatie van For24 alvast een eerste gesprek voeren met schepen van Sport Walter Schroons.”

MEER VOETBALNIEUWS