© Photo News

Jelle Vossen afgevoerd met hoofdblessure: ‘Weet niets meer’

In de Engelse tweede klasse (Championship) stonden er zaterdag elf wedstrijden op het programma. Middlesbrough verloor in eigen huis met 0-1 van Leeds United en verspeelde zo zijn leidersplaats aan Derby County. Bij Boro stond Jelle Vossen op het veld, hij viel op het einde uit met een blessure aan het hoofd.

jvh

De Belgische spits werd minutenlang verzorgd op het terrein en werd meteen afgevoerd naar het ziekenhuis. Als gevolg van de blessure kwamen er nog negen minuten extra tijd bij, maar Middlesbrough kon met tien man de 0-1 van Mowatt niet meer wegwerken.

‘Net thuis van het ziekenhuis’, tweette Vossen na de wedstrijd. ‘Kan me niet herinneren wat er gebeurd is. Alles is oké, voel me goed nu.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het puntenverlies komt Middlesbrough zeer ongelegen, want het is leider af. Alle achtervolgers, behalve Derby County, lieten punten liggen. Derby County won na een moeilijke wedstrijd met 3-2 van Sheffield Wednesday en is met 62 punten de nieuwe leider, Middlesbrough volgt met twee punten minder. AFC Bournemouth en Ipswich Town, de nummers drie en vier in de Engelse Championship, kregen ook een nederlaag aangesmeerd. Bournemouth verloor met 3-1 op Brentford en Ipswich ging thuis met 0-1 ten onder tegen Reading. Tot slot stond er nog het duel tussen de nummers vijf en zes op het programma. Watford ontving Norwich City (zonder de geblesseerde Vadis Odjidja), dat met 0-3 won.