© Patrick Hattori

Abonnement Basic Fit tien maanden opgezegd, maar toch blijven betalen

Tien maanden geleden zegde Chris Frédéricque zijn abonnement bij fitnessketen Basic Fit op. Ondanks een aangetekend schrijven bleef het geld maandelijks van de rekening gaan.

Theo Derkinderen

“Het mag druk zijn in de fitness maar van een overbevolking hou ik niet. Dus besliste ik om mijn abonnement op te zeggen. Mijn jaarabonnement verviel op 1 mei en deed de opzegging, net zoals het interne reglement dat voorschrijft, een maand op voorhand met een aangetekende brief.”

Chris dacht dat alles in orde was. “Maar dat bleek niet zo. Na enkele maanden viel het me op dat er nog altijd geld van mijn rekening naar Basic Fit ging. Ondertussen heb ik de domiciliëring zelf stopgezet. Veel te laat natuurlijk. Maar ik meen wel dat ze het geld dat onterecht werd afgehaald, moeten terugstorten.”

Bij Basic Fit zeggen ze dat ze geen opzeggingsbrief hebben ontvangen van Chris. “Ofwel hebben we de aangetekende brief niet gekregen omdat die op een verkeerd adres is toegekomen, ofwel is er intern iets misgelopen”, reageert marketingmanager Tim Spruytte van Basic Fit.

Lees het hele verhaal dit weekend in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio