© rr

Politie verspreidt opsporingsbericht na zuuraanval Delhaize

De federale politie heeft zaterdag op vraag van het parket van Brussel een opsporingsbericht verspreid naar de man die vrijdag een vrouw met zuur aanviel aan de Delhaize in het Antwerpse Zuid.

“Op vrijdag 20 februari 2015 omstreeks 07.30 uur, vond een gewelddadige aanval plaats in het winkelcentrum aan het Zuid in Antwerpen. Een medewerker van Delhaize was aan het werk in de winkel. Toen zij zich op het trottoir voor de winkel begaf, werd zij aangesproken door een man die haar zuur in het gezicht heeft gegooid. De dader is weggelopen en heeft het zwaar verbrande slachtoffer aan haar lot overgelaten”, aldus de politie.

Volgens de eerste elementen van het onderzoek, is de dader van deze agressie al gekend voor andere feiten. Hij werd in december gefilmd in een bankagentschap van ING te Linkebeek, maar ook in Brussel.

De dader is een blanke man van 40 tot 50 jaar oud. Hij heeft kort bruin haar en een beginnende voorhoofdskaalheid. Hij verplaatst zich met een voertuig en werd ook al gezien in Binche, La Louvière, Seneffe, Manage, Waterloo, Brussel, Ukkel en zeer recent nog in Ruisbroek.

Wie deze man herkent of weet waar hij verblijft, wordt met aandrang gevraagd om contact op te nemen met de politie. Tips zijn welkom via het gratis nummer 0800/30.300 of via deze link .

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio