© Photo News

'Prins Harry en Emma Watson daten in grootste geheim'

Prins Harry en actrice Emma Watson zouden volgens de Britse Woman's Day in het allergrootste geheim al enkele keren samen op date geweest zijn. En wat meer is, de Britse royal zou tot over zijn oren verliefd zou zijn op de actrice. Volgens andere media blijkt het gerucht niet te kloppen.

VVA

Een romance tussen een actrice en een prins spreekt absoluut tot de verbeelding. Vooral in het royaltyminnend Verenigd Koninkrijk, waar de vermoedelijke geheime afspraakjes tussen Emma Watson en prins Harry al veel stof hebben doen opwaaien. Volgens gossipmagazine Women's Daily zijn de twee al verscheidene keren op date geweest en is de prins enorm onder de indruk van de actrice.

Harry zou de hulp ingeroepen hebben van een gemeenschappelijke vriend, toen de actrice eind vorig jaar net gebroken had met rugbyspeler Matthew Janney en haar een charmant berichtje gestuurd hebben, in de trant van 'ik zou je graag beter leren kennen'. Ondertussen heeft een 'bron dicht bij Harry' aan het weekblad Us Weekly de romance ontkend. 'Ik zie waarom het internet ontploft, maar het is een verzonnen verhaal', zei hij.