© Photo News

Kanye West haalt uit naar Amber Rose

Hoeft Kim Kardashian nog langer te vrezen dat Kanye West terug keert naar Amber Rose? Absoluut niet. Na de opvallende uitspraken van de muzikant over zijn ex in een Amerikaans radioprogramma zijn de twijfels van Kim vast voorgoed van de tafel geveegd. Maar daar is Amber Rose dan weer helemaal niet mee opgezet.

VVA

Kim Kardashian lijkt niet de indruk te wekken dat onzekerheid haar soms parten speelt, maar niets is minder waar. De realityster kampt immers met één grote angst, namelijk dat haar echtgenoot haar zou verlaten voor zijn oude vlam Amber Rose. Daar hoeft ze zich nu alvast geen zorgen meer over te maken, want na zijn snedige opmerkingen aan het adres van zijn ex tijdens een radioprogramma heeft hij ongetwijfeld voorgoed bij Amber Rose afgedaan.

Kanye West vertelde het volgende: 'Als Kim met mij in zee zou zijn gegaan vanaf het moment dat ik dat wou, zou er zelfs nooit sprake geweest zijn van Amber Rose. Voor ik met Kim het bed deelde, heb ik me eerst wel dertig keer moeten douchen.' De reactie van Amber Rose liet uiteraard niet lang op zich wachten. Via Twitter liet ze weten hoe zij hierover denkt.

'Mensen maken fouten in hun leven, ook ik heb er gemaakt. Maar wanneer je anderen afzeikt en zelf niet perfect bent, heb je een probleem', zo luidde de eerste reactie van Amber Rose. In een tweede reactie liet ze het volgende weten: 'Ik ben altijd een rustige en toffe meid. Het grappige is dat ik helemaal fan ben van vrouwen die van een mug een olifant maken.'

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.